Werkwijze

janjanssen ontwerpOntwerp

Een goed tuinontwerp is de basis voor een geslaagd eindresultaat. In een vrijblijvend gesprek bespreken wij met u wat uw wensen zijn en kijken wij direct welke mogelijkheden uw tuin biedt. Uitgaande van uw wensen en mogelijkheden maken wij een compleet tuinontwerp. Dit ontwerp presenteren wij aan u waarbij wij u tevens, op basis van reeds eerder gerealiseerde projecten en foto's, een eerste indruk geven van het mogelijke eindresultaat. Onze doelstelling is om, met onze plantenkennis en creativiteit, er voor te zorgen dat uw tuin vanaf het begin, maar ook na jaren, nog steeds de moeite waard is. Uitgangspunt is 'een garantie voor jarenlang tuinplezier'.

Indien gewenst, kunnen wij bij het ontwerp ook een beplanting- en verlichtingsplan maken.
Uiteraard wordt elk ontwerp voorzien van een open en eerlijke kostenopgave zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

 

Aanleg

Nadat overeenstemming bereikt is over het ontwerp verzorgen wij graag de aanleg voor u.De aanleg voeren wij geheel in eigen beheer uit, met deskundig en goed opgeleid personeel.
Wij hechten veel waarde aan een goede voorbereiding en het juiste grondwerk. Immers zoals de fundering de basis is voor een gebouw zo is de juiste voorbereiding en het juiste grondwerk de basis voor een groeizame tuin.

Bij de aanleg nemen wij u alle zorg uit handen. Het grondwerk, de beplanting, de bestrating, de belichting en erfafscheiding voeren wij volledig onder onze eigen verantwoordelijkheid uit .
Soms huren wij, voor specifieke werkzaamheden, onderaannemers in. Echter u merkt hier niets van want zij werken volledig onder onze verantwoordelijkheid.
Tijdens de aanleg heeft u te maken met een vast aanspreekpunt waar u met al uw vragen terecht kunt.

Onderhoud

Na het ontwerp en de aanleg begint het genieten. Maar natuurlijk wilt u ook blijven genieten in een goed onderhouden tuin.
Om uw tuin in vorm te houden is periodiek onderhoud noodzakelijk. Wij bieden u hiervoor passende onderhoudsplannen aan.
Voor de een volstaat dit met een jaarlijkse goed uitgevoerde snoeibeurt en voor de ander is dit het structureel onderhoud van de tuin waarbij op gezette tijden het juiste onderhoud uitgevoerd wordt.
Uiteraard doen wij dit professioneel en zorgen wij voor het afvoeren van uw snoeiafval.

Renovatie

Als uw bestaande tuin niet meer aan uw wensen voldoet of gewoon wanneer u toe bent aan iets nieuws kunnen wij u ook van dienst zijn.
Samen met u kijken we wat uw wensen zijn en kijken we welke delen van de bestaande tuin mogelijk hergebruikt kunnen worden c.q. behouden kunnen en blijven.
Met dit als uitgangspunt maken wij een renovatieplan waarbij uw tuin weer aan uw wensen voldoet.
Soms betreft dit een beperkte tuinaanpassing, waardoor deze beter aan uw (nieuwe) wensen voldoet maar soms kan ook een gehele renovatie van uw bestaande tuin aan de orde zijn.

Ook voor renovatie geldt, evenals bij aanleg dat wij werken met een open en eerlijke kostenopgave en dat wij u alle zorgen uit handen nemen en dat u te maken heeft met een vast aanspreekpunt.