Over Jan

Tuinprojecten

De tuin wordt mooier naarmate hij ouder wordt. Hiervoor is bij de aanleg de juiste strategie noodzakelijk.De belangrijkste elementen die de tuin tot een succes maken zijn plantenkennis en gebruik van de juiste duurzame materialen. Jan Janssen tuinprojecten heeft veel ervaring bij aanleg en onderhoud van tuinen in een breed scala van stijlen. Wij zorgen ervoor dat de tuin 4 seizoenen aantrekkelijk is om in te verblijven, waarbij juist die plantenkennis heel erg belangrijk is. Met een no-nonsense instelling en prettig contact met de klant streven wij naar een optimaal resultaat. Om de tuin ook in opperste staat te houden, kunnen ook wij het periodieke onderhoud voor u verzorgen. Jan Janssen heeft zowel zakelijke als particulieren klanten in zijn bestand, en is trots op deze referenties!

Tuinprojecten
 

 

 

 

Het tuinontwerp van Jan Janssen is boeiend en in evenwicht met de omgeving. Het maakt niet uit of u een kleine of een grote tuin bezit.
We gaan voor de juiste balans tussen de beschikbare ruimte en volume, schoonheid en gebruiksgemak. Onze ontwerpen worden afgestemd op de mogelijkheden, uw wensen en de toepasbare en beschikbare middelen.  Samen creëren we een sfeer die u aanspreekt. Een goed tuinontwerp is de basis en daar is meer bij mogelijk dan u denkt. Wij ontwerpen en maken uw exclusieve droomtuin. Compleet, met alles waaraan u behoefte heeft, tot in de kleinste details.